Voorbeelden modelfotografie

Portret
Het meest bekende genre in fotografie is portret. Of het nu foto’s van jezelf, partner, ouders of vrienden zijn, een leuke reeks portretten is voor iedereen geschikt. Het belangrijkste is hierbij dat jij je op je mooist voelt en straalt! Portretten kunnen zowel in de studio genomen worden alsmede op een mooie buitenlocatie. Iedereen is uniek dus daarom probeer ik het liefst om iets te vinden wat bij jou past. Ben jij een echt natuurmens? Dan gaan we gewoon naar het bos. Houd je van een ruigere omgeving, dan weet ik daar ook wel leuke plekjes voor te vinden. Bijna alles is te regelen, dus aarzel niet om je ideeën met mij te bespreken. Bij mij kun je helemaal jezelf zijn en word je met respect behandeld. Ik houd overal rekening mee en let op wat jij belangrijk en mooi vind. Het draait uiteindelijk alleen maar om jouw wensen!

Boudoir
Zoek je nét dat beetje extra dan een gewone portret fotoshoot? Wil jij jezelf eens in een ander licht zien, je partner eens op een leuke manier verrassen, of juist met je partner op de foto? Dan is een boudoir fotoshoot misschien wel iets voor jou! Zowel mannen als vrouwen zijn welkom, bij mij word niemand gediscrimineerd.
Veel mensen denken bij bourdoir aan naakt voor de camera staan, dit is echter niet het geval. Het mooie aan deze tak van fotografie is juist de mysterie en speelsheid die erbij komt kijken. Dit kan natuurlijk ook naakt, maar vaak is het spannender om iets niet te zien, dan wel. Daarom is het bij een boudoir reportage nog belangrijker dan bij een portret om kleding te kiezen waar jij je het prettigst en meest sexy in voelt. Dit kan je favoriete ondergoed zijn, of een groot (slaap)shirt waar je helemaal in opgaat. Ook netkousen of jarretels zijn zeer goed te gebruiken bij boudoir fotografie.
Het maakt niet uit hoeveel ervaring je al hebt met ‘gewone’ fotoshoots, een boudoir reportage is een eerste keer altijd spannend. Hier heeft iedereen last van en je hoeft je hier dan ook niet voor te schamen. Wel is het belangrijk dat je er 100% achter staat en het niet doet omdat iemand dit van je verwacht. Wanneer je besluit hier voor te kiezen garandeer ik je een mooi resultaat. Iedereen kan er sexy uit zien, je hebt alleen iemand nodig om dat er uit te halen!
Let op, de minimale leeftijd voor een bourdoir reportage is 18 jaar. Dit is wettelijk vastgesteld en hier word onder geen omstandigheden van afgeweken.

Overig
Heb je heel iets anders in gedachte dan wat hier beschreven staat, neem dan gewoon contact op met mij. Wil je gebruik maken van water, verf of andere materialen bij een fotoshoot, geen probleem!

Zie ik jou binnenkort voor de lens?